dilluns, 18 de febrer del 2008

Creix l'ús d'Internet com a font d'informació política

Així ho indica l'última Baròmetre d'Opinió Política publicat pel Centre d'Estudis d'Opinió de la Generalitat de Catalunya (Núm. 412). Del total dels enquestats, un 15'4% utilitzen Internet com a mitjà per a informar-se de política. Un percentatge molt per sota als de la televisió, ràdio i premsa, però, que va creixent des del març de 2007. Concretament, en els últims 9 mesos, el percentatge de l'ús d'Internet com a font d'informació política ha augmentat 4 punts i mig. Un creixement lent, però, segur.



No és casual l'aposta dels partits polítics per Internet durant aquesta campanya electoral. Les xifres demostren que Internet està agafant rellevància tot i que encara resta enrera respecte els altres mitjans de comunicació. Tot i això, no es pot oblidar que es produeix el què Pippa Norris anomena el "cercle virtuós" i és que els més interessats en política són els que més utilitzen la Xarxa per informar-se.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola, Ester

El meu nom és Albert Lladó i porto el DiariMaresme.com. T'escric perquè m'ha fet gràcia descobrir les nostres coincidències vitals.

Tinc 27, treballo com a periodista, sóc de Pineda de Mar, però visc al Born. En fi... déu ni do.

Pots visitar el meu bloc a:

http://albertllado.com

Benvinguda a la blogosfera!