diumenge, 30 de març del 2008

El Liceu crida Wa Yeah!!

Ha estat aquest diumenge al vespre gràcies al grup mallorquí Antònia Font que en només 5 dies va esgotar totes les entrades d'aquest concert. Un concert que ha portat els temes del disc "Coser i Cantar" amb la New Royal Philarmonic 4 Quesos Orchestra i que ha omplert el Liceu de moltes persones que, per primera vegada, es trobaven al recinte d'òpera més reconegut de la ciutat comtal. És d'agrair veure com la direcció del Liceu obre la porta a nous estils ja que així dóna la benvinguda també a nous públics. Cançons com "Love song", "Alpinistes Samurais" o "Alegria" han fet tremolar les parets del Liceu. El millor tema amb tot el públic dret i cantant ha estat, com no podia ser d'altra manera, aquest:

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Una passada el concert. Era la meva primera vegada al Liceu i crec que ha estat amb un dels millors concerts que he anat.

Unknown ha dit...

El dia que vam anar al concert que van fer a l'Auditori de Girona ens va agradar molt i semblava que era impossible de superar, però realment el concert d'ahir va ser fabulós.

Neus ha dit...

Ei, Ester!

Em fas moooooooolta enveja... de la bona, eh?

Petons